Voor lezers

Beste lezer,

Allereerst hartelijk welkom in de Publicatiewinkel.
In deze winkel vindt u een breed en continu groeiend assortiment aan bedrijfsinformatie.

Globale werking
Via de categporiën rechtsboven kunt u informatie vinden over de publicaties in onze winkel. Als u een keuze heeft gemaakt en een boek wilt bestellen, klikt u op bestellen. Uw bestelling wordt dan toegevoegd aan uw selectie. U kunt daarna door met winkelen of de bestelling verzenden.
Uw bestelling wordt weergegeven onder 'uw selectie'. In dit overzicht kunt u nog wijzigingen aanbrengen (in aantallen bijvoorbeeld). Als u tevreden bent over uw selectie en definitief wilt bestellen, klikt u onderaan uw overzicht op 'bestelling bevestigen'.

Prijzen
Alle vermeldde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor publicaties geldt een BTW-percentage van 6%; voor software bedraagt de BTW 21%.

Uw eerste reservering
Als u nieuw bent (nog niet eerder bestellingen heeft geplaatst via de Publicatiewinkel) komt u vervolgens in een registratiescherm. Vul hier uw gegevens in en een door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Let op dat u alle velden waar een sterretje bij staat invult. Nadat het formulier helemaal ingevuld is, klikt u onderaan op 'registreer'. Uw bestelling en uw registratie als gebruiker van de Publicatiewinkel worden aan u en ons gemaild ter bevestiging. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling verder verwerkt wordt.

Vervolg reserveringen
Heeft u al eerder via de Publicatiewinkel besteld? Vul dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in. De bestelling wordt aan ons doorgestuurd (u ontvangt een bevestiging via het eerder ingevoerde e-mailadres).

Afhandeling
Na ontvangst van uw bestelling zorgen wij ervoor dat u de gewenste publicatie zo snel mogelijk in huis heeft door deze direct aan de desbetreffende uitgever door te geven. Deze neemt vervolgens contact met u op over de levering.

Aanvullende informatie
Als u vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Wij assisteren u graag bij het maken van een keuze uit de verschillende publicaties of bij het zoeken naar andere publicaties.